VELKOMMEN TIL SCT. MICHAELS KIRKES HJEMMESIDE

Glem ikke den katolske sociallære når du overvejer hvor dit kryds skal sættes - se følgende link:

Justita et Pax - Katolsk Biskoppelig Kommission for Retfærdighed og Fred

Sognebladet udarbejdes ikke mere - månedskalender sendes pr. mail til alle der er registreret med en E-Mail adresse i sogneregisteret.

Maj måneds aktiviteter og tjenester
(flere sider, så blad ned)

Brug "Menighedens kalender"
for løbende ajourføring

Menighedens regnskab 2018

Menighedens privatlivspolitik hentes her

Firmelse ved Biskop Kozon søndag den 19. maj

Sct. Michaels Kirke er Koldings romersk-katolske sognekirke. Her på hjemmesiden kan du læse og orientere dig om vores katolske menighed i Kolding.

Vi håber at du vil kunne finde de adresser og praktiske oplysninger, som du søger. Kender du ikke Sct. Michaels sogn, vil vi foreslå, at du begynder her for en kort introduktion.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og udviklet. Vi håber på at komme frem til et indhold, så også andre end sognets egne medlemmer kan bruge den. Webmaster

Tak fordi du lagde din vej forbi Sct. Michaels Kirke