VELKOMMEN TIL SCT. MICHAELS KIRKES HJEMMESIDE

Hærværk på kirkeruden skal udbedres og koster godt 200.000 kr.

Ansgarstiftelsen (vort bispedømme) har oprettet et projekt, hvilket vil sige at beløb indbetalt på konto 4183-0005001471 i Danske Bank og angiver: Indsamling 1046 – SG19 Kirkerude og samtidig opgiver sit CPR nummer vil der automatisk ske fradrag i din skat efter gældende regler.

Messerne afholdes igen fra den 2. maj - og indtil nye retningslinjer omkring forsamlinger og arealkrav kommer - i kirken med en messe kl. 9.00 og kl. 10.30 men med de begrænsninger som foreskrives og biletter skal bestilles via Billetto.dk .

Tirsdag er der tilbedelse med efterfølgende messe fra kl. 16.30

Fredag er der messe kl. 17.30

Hver 3. søndag vil der være engelsk messe kl. 17.00

Menighedens regnskab 2020

Menighedens privatlivspolitik hentes her

Sct. Michaels Kirke er Koldings romersk-katolske sognekirke. Her på hjemmesiden kan du læse og orientere dig om vores katolske menighed i Kolding.

Vi håber at du vil kunne finde de adresser og praktiske oplysninger, som du søger. Kender du ikke Sct. Michaels sogn, vil vi foreslå, at du begynder her for en kort introduktion.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og udviklet. Vi håber på at komme frem til et indhold, så også andre end sognets egne medlemmer kan bruge den. Webmaster

Tak fordi du lagde din vej forbi Sct. Michaels Kirke